A SIKER HÁTTERE

Megbízhatóság, biztonság, pontosság. Egy sokmilliárd forinttal gazdálkodó bank vagy biztosító ezt várja el egy informatikai cégtől. Nem véletlen, hogy a pénzügyi szektornak végzett sikeres munka a legnagyobb presztízst jelenti a szoftverfejlesztői szakmában.

Büszkék vagyunk rá, hogy több, mint 20 éve a legjelentősebb magyar pénzintézeteknek dolgozunk. Az ő bizalmuk a legfontosabb referenciánk.

Az UNO-SOFT Számítástechnikai Kft. ugyanazt az emelt minőségi szolgáltatást kínálja kisebb ügyfeleinek, mint a legnagyobb nemzetközi pénzintézeteknek. Készséggel állunk megbízóink rendelkezésére egyedi szoftverek fejlesztésében, adatfeldolgozásban, illetve WEB-es alkalmazásokban.

tanusítvány

Minőségi munkánkat az MSZ EN ISO 9001:2015 garantálja.

MINŐSÉGPOLITIKÁNK

Az UNO-SOFT KFT vezetőségének célja, hogy a jövőben is megbízható, magas színvonalú szolgáltatással érje el megrendelőinek megelégedettségét szoftvertermékek fejlesztése, bevezetése, működtetése, valamint informatikai szolgáltatások tevékenysége során.

Kiemelt jelentőséggel kezeljük a működéshez szükséges információk bizalmasságát, sértetlenségét és rendelkezésre állását, illetve az ehhez kapcsolódó felelősségeket és folyamatokat. Ezen célok biztosítása érdekében MSZ EN ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtetünk, működését nyomon követjük, felülvizsgáljuk, és folyamatosan fejlesztjük.

A teljes minőségpolitikánkat ITT találja.

TÖRTÉNETÜNK

Az UNO-SOFT Kft. 1994-ben alakult. A négy alapító tag azonban már 1990 óta közösen dolgozott az AEGON Magyarország Általános Biztosító Rt. felkérésére az életbiztosítási üzletág rendszerének fejlesztésén. Az első közös munka szakmai presztízst és pénzügyi sikert hozott. A közös projektre létrejött fejlesztői csapat céggé alakult, és immár több, mint 20 éve dolgozik magyar pénzintézetek számára.

Csapatunkat a sikeres amerikai szoftverfejlesztő cégek mintájára építettük fel. Minden területnek megvan a saját szakértője, ezért házon belül el tudjuk végezni a tervezési, telepítési, programozási és dokumentálási feladatokat is. A négy alapító, vezető szoftver-fejlesztő munkáját 10 programozó, valamint szervező és tesztelő csapat segíti. Mindez alkalmassá tesz bennünket, hogy rugalmasan tudjunk megfelelni megrendelőink igényeinek.

TEVÉKENYSÉGÜNK

Fő tevékenységünk a szoftverek fejlesztése és kapcsolódó számítástechnikai szolgáltatás. A fejlesztés mellett szakmai támogatást is nyújtunk megrendelőinknek, akár a meglévő rendszereik tuningolásában, akár fejlesztéseik szakértői véleményezésében.

Copyright (c) 2015, Uno-Soft Kft. All rights reserved.