Referenciáink

BIZTOSÍTÁS
ABLAK

Az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (volt AEGON) Magyarország egyik legnagyobb biztosítója. Az UNO-SOFT 1994 óta áll szerződéses kapcsolatban a céggel.

Saját fejlesztésű ABLAK rendszerünk a teljes biztosítási portfóliót kezeli. Alkalmas a biztosító ügyfeleinek és termékeinek nyilvántartására, életciklusának követésére, az ügyviteli és biztosítás-matematikai folyamatok modellezését is elvégzi.

Képes követni a biztosítási szerződés minden momentumát az ajánlat készítésétől a szerződés lezárásáig. Folyamatos adatcserét végez a Biztosító kapcsolódó rendszereivel.

Az adatfeldolgozást ORACLE adatbáziskezelővel végezzük UNIX környezetben, IV. generációs FORMS PL/SQL és Reports alkalmazás generátorok segítségével.

ALFA

BRUNO

BRUNO rendszerünk több biztosító nem-élet portfólióját kezeli. Alapvetően GFB biztosítást, szállítmány-biztosításokat, Casco és lakásbiztosítást ill. vagyonbiztosítási termékeket kezelnek vele.

Egy speciális modul alkalmas a kis tételszámú biztosítási termékek nyilvántartására anélkül, hogy külön informatikai fejlesztést rendelnének hozzájuk. A vállalati vagyonbiztosítási termékcsoport testre szabható mind a vállalkozás típusának, mind a fedezeteknek megfelelően.

Folyamatos adatcserét végez a Biztosító kapcsolódó rendszereivel, fogadja az ügyfelektől érkező hagyományos és elektronikus leveleket, lehetővé teszi hogy a kimenő levelek postai úton, vagy az ügyfél igényének megfelelő elektronikus formában (portál, e-mail, sms) jöjjenek létre.

A dokumentum tároló alrendszer lehetővé teszi, hogy bármely ajánlathoz, szerződéshez, vagy kárhoz kapcsolódóan tetszőleges elektronikus dokumentmot csatoljanak. Sőt a beérkező emailekből is PDF-et készít, és lehetővé teszi annak tetszőleges darabolását és csatolását bármely szerződéshez.

KÖBE

Gánit Biztosító Zrt.

CIG Pannónia Biztosító

BANKI SZOLGÁLTATÁSOK
PAYMENT

2001 óta készítünk szoftvereket a K&H Bank Rt. részére, a New Age Software Kft. alvállalkozójaként. Az általunk fejlesztett Payment rendszer a Bank belső számlavezető rendszerei és a GIRO közötti folyamatos kapcsolatot biztosítja. Kiszolgálja a vállalati és lakossági ügyfelekkel történő csoportos megbízásos forgalmat, valamint ellátja a postai utalványok forgalmát és lebonyolítja a különféle beszedések automatikus kezelését is.

A rendszer WEB-es felületen ORACLE adatbáziskezelővel dolgozik.

K&H bank

SZÁLLÍTÓINK

ORACLE

Microsoft